Zamieszczone przez Ferd
Jechała autostradą pod prąd, zginęła na miejscu.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez irekkZamieszczone przez FerdAle wracając do tematu. Jak kobieta miała 32 lata i tak się zachowała, to albo niestety Darwin, albo była piana lub naćpana. :diabelski_usmiech
[ Dodano: Czw 11 Kwi, 13 14:48 ]
Zamieszczone przez adi747rozumiem jeszcze jakoś wjechać choc też kurw. wydaje mi sie to nie możliwe :diabelski_usmiech ale jechac pod prąd i sie nie kapnąć to ja pierdo.e tylko samobójstwo mi przychodzi do głowy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adi747tylko samobójstwo mi przychodzi do głowy
dziewczyna poukladana, finansowo odkuta, dobra fucha i zarobki, okres okołoślubny jednego tygodnia .....
zdaje się coś poszło nie tak :cry:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez adi747tylko samobójstwo mi przychodzi do głowy
dziewczyna poukladana, finansowo odkuta, dobra fucha i zarobki, okres okołoślubny jednego tygodnia .....
zdaje się coś poszło nie tak :cry:Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]
"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx
Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FerdZamieszczone przez przemo9bo to zawsze takie dziwne rzeczy się dzieją w takich "dziwnych" miejscach:
już jakiś czas temu zaobserwowałem dziwną zależność- pojawiania się kilku uczestników ruchu drogowego w jednym miejscu o jednym czasie- czasami przejeżdżam kilkadziesiąt km po w miarę pustej drodze a jak tylko pojawia się rowerzysta, to od razu pojawia się "znikąd" drugi samochód i mijamy się w tym samym miejscu-koło rowerzysty.
nie wiem jak Wam ale mi zawsze tą posmarowaną stroną :szeroki_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Koledzy,
jesli to bylo samobojstwo, to tym bardziej swiadczy niezbyt dobrze o stanie mentalnym czy inteligencji tej osoby (niech spoczywa w pokoju).
Bo jak popelniamy samobojstwo, to jak sama nazwa wskazuje - SAMI SIE ZABIJAMY.
Natomiast wpieprzyc sie pod prad na autostradzie i np. zderzyc czolowo z autem, w ktorym jedzie ktos inny - wszystko jedno czy jedna osoba czy rodzina... i jeszcze ich pozabijac to po prostu jest zabojstwo, nazywane w naszym pieknym polskim prawie karnym - spowodowaniem wypadku drogowego ze skutkiem smiertelnym...
Wiec taka rada na przyszlosc dla ewetualnych samobojcow - jak juz sie podejmuje tak dramatyczny akt, to niech faktycznie to bedzie samobojstwo, a nie cos co moze doprowadzic do ludzkiej tragedii innych osob. Mozna sie np. utopic w rzece w nocy...
Komentarz
-
-
marlej108, myślę że ten typ samobójców lubuje się w "spektakularnych końcach", najlepiej takich które kończą się z wielkim hukiem i ciągną za sobą prasę, radio i telewizję, bo zazwyczaj ich autorzy, chcą zakomunikować całemu światu "żegnajcie, odchodzę" i odwalić kitę robiąc przy tym jak najwięcej zamieszania, zwrócić uwagę na swój czyn wszystkich dookoła. Na leczenie kompleksów w takich przypadkach, już za późno, więc nie wiem po co taka potrzeba mieszania w konsekwencje swojego czynu, osób trzecich.Artur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108jesli to bylo samobojstwo, to tym bardziej swiadczy niezbyt dobrze o stanie mentalnym czy inteligencji tej osoby [...] Wiec taka rada na przyszlosc dla ewetualnych samobojcow
Ja bym powiedzial ze powinnismy wszyscy bardziej zwracac uwage na ludzi w naszym otoczeniu zeby zapobiegac takim zdarzeniom a nie podpowiadac "lepszych" sposobow na pozegnanie sie z tym swiatem.
Komentarz
-
-
nie rozumiem tego - na niejednej autostradzie byłem i nie da się logicznie wjechać (bez "łamania si e") pod prąd. od razu widać, że cos jest nie halo. Ale nawet jak by było coś dziwnego w wyprofilowaniu wjazdów, brak oznaczeń, to jak k....wa jadę ponad kilometr i z boku na sąsiednim pasie autka jadą, za barierką w tę samą mańkę co ja - to mi się czerwona lampka włącza, że jest jakaś kicha. :shock: A jak chce z tego durnego świata odejść, to znajduje prostą, rozpędzam się i jebut w grube drzewo, a nie komuś robię problem.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadonie rozumiem tego
Żle się dzieje...
...wystarczy obejrzeć wiadomości w telewizorni :cry:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Komentarz